Smite | Experiència de Samespi, un jugador veterà

En aquest apartat contare quins son els meus personatges favorits, quins objectes gaste, quins son el meus modes de jocs favorits.

 • Personatges favorits.
 • Rols favorits.
 • Modes de joc favorits.
 • Objectes favorits.

Personatges:

 • Cú Chulaínn:

Cú Chulainn o també conegut com “el Aquil·les irlandes” (a causa de que li van profetitzar ser el protagonista de grand és gestes, recollides en el llibre “La batalla dels bous de Cualinge”, que li farien famós, i que moriria jove). Fill de l’déu Lugh i Dectera, germana del rei de l’Ulster, el seu nom originari era Setanta, però va prendre el nom pel qual és més conegut de Cú Chulainn ( “el gos de Culann”, en irlandès) quan de nen, a l’anar a visitar el seu pare adoptiu a casa de l’ferrer Culann, va matar la gossa que la guardava. En aquell moment es va comprometre a fer de gos guardià de l’ferrer fins que la cria de la difunta arribés a l’edat adulta i pogués fer la seva feina.

Dins del joc de smite Cu Chulaínn es un guerrer, el paper de guerrer és aquell en el qual el teu objectiu és fer molt mal al altre equip.

 • La meva build preferida es:
item-icon

Benedicció del guerrer

item-icon

Botes del guerrer

item-icon

Ancile

item-icon

Escut rúnic

item-icon

Brawler

item-icon

Mantell de la discòrdia


 • Kuzenbo:

Kuzenbo és el rei dels kappas, dimonis que habiten als rius esperant que algú s’acosti per tirar d’ells.

Dins Smite Kuzenbo és un guardià que s’encarrega de molestar els caçadors enemics i protegir el seu equip

 • La meva build preferida es:
item-icon

Benedicció del guardià

item-icon

Botes de la concentració

item-icon

Pedra de el buit

item-icon

Pedra de fal

item-icon

Pedra d´unió

item-icon

Malla mística


 • Ne zha:

Ne Zha és un déu protector en el taoisme, procedent de la mitologia budista xinesa. El seu nom oficial en el Taoisme és el “Mariscal de l’Altar Central“. També se li va donar el títol de “Tercer Príncep de l’Lotus” després de convertir-se en un déu.

Un cop quan Nezha va jugar prop de la mar, va lluitar i va matar a Ao Bing, el tercer fill de Ao kuang, el Rei Drac de la Mar Oriental. Ao Kuang i els seus germans van fer front a Nezha i la seva família, i van amenaçar amb inundar el Pas Chentang. Nezha es va suïcidar a causa de la seva família. Després el seu professor Taiyi Zhenren li va tornar la vida amb les arrels de lotus per construir el seu cos humà.

Dins el joc de Smite Ne zha s’encarrega d’atacar totes les línies de el joc per eliminar a l’enemic i de farmear el màxim possible.

 • La meva build preferida es:
item-icon

Benedicció del assassí

item-icon

Botes de Talaria

item-icon

Trascendència

item-icon

Perdició del tità

item-icon

Portador de mort

item-icon

Capa de mag


 • Baró samedi:

El Baró Samedi espera en els creus de camins, on les ànimes dels morts passen en el seu camí a Guinee. A més de ser el omniscient déu de la Mort, és també un déu sexual, més concretament del sexe violent i sadomasoquista, i és representat sovint per símbols fàl·lics i caracteritzats per la seva personalitat obscena i sinistra, a més de per la seva particular afecte pel rom . És així mateix el déu de la resurrecció, ja que només el Baró pot acceptar a un individu en el regne dels morts. Si està de bon humor, pot concedir als seus seguidors que segueixin vivint, però si està de mal humor, pot cavar les seves tombes massa aviat i enterrar-los vius o, encara pitjor, portar-los com zombis.

Dins el joc Smite Baró samedi és un mag que s’encarrega de fer mal a tot l’equip rival i curar l’equip

 • La meva build preferida es:
item-icon

Benedicció del mag

item-icon

Sabates del mag

item-icon

Penjoll de Chronos

item-icon

Ullal de Typhon

item-icon

Ruïna divina

item-icon

Arpa de Bancroft


 • Ixbalanqué

Ixbalanqué és el germà bessó de Hunahpú, fill de l’déu Hun-Hunahpú i la jove Ixquic, segons la mitologia maia.

Es va aventurar juntament amb el seu germà a confrontar als Senyors de Xibalbá tan sol equipats amb les seves sarbatanes. Hunahpú va ser assassinat per Camazotz a la Casa dels Ratpenats i posteriorment va ser reviscut pel seu germà. Després els senyors de Xibalba els van matar en el joc de pilota com ho havien fet anteriorment amb els seus pares, però aquests joves van aconseguir reviure i finalment els van derrotar.

Hunbatz i Hunchouén, eren els germans majors de Hunahpú per part de pare. A l’arribar Ixquic amb Ixbalanqué i Hunahpú, Hunbatz i Hunochouén moguts per l’enveja desitgen la mort dels seus dos germans menors i els maltracten en cada oportunitat que se’ls presenta; com a càstig, Hunahpú i Ixbalanqué els converteixen en micos.

Dins el joc Smite Ixbalanqué és un adc que s’encarrega de fer molt de mal a l’instant a un jugador i d’eliminar les torres, els fènix i el tità.

La meva build preferida es:

item-icon

Benedicció del caçador

item-icon

Botes del ninja

item-icon

Arc de l’odissea

item-icon

Ichaival

item-icon

Full tòxica

item-icon

Ràbia